Otkriven novi, najgori soj COVID B.1.1.529

Danas Svetska zdravstvena organizacija zaseda povodom zabrinutosti u vezi sa COVID varijantom B.1.1.529, za koju se strahuje da je najgora varijanta virusa identifikovana do sada, objavio je britanski Financial Times.

Neki svetski lideri su odmah reagovali na vest, najavljujući nove mere predostrožnosti i ograničenja. Austrija, Italija, Češka su samo neke od zemalja koje su uvele zabranu ulaska osobama iz južnoavričkih zemalja, gde je novi soj otkriven. Vakcinacija i preventivno delovanje za sada su jedina sredstva u borbi pandemije. Nošenje maski, održavanje distance i dezinfekcija izvesno su jedina sredstva koja daju rezultate u sprečavanju širenja virusa, stav je svih zvaničnika.

Prepoznavši potrebu za aktivnim uključenjem u borbu protiv COVID-19, ONNO SMART TECHNOLOGY DOO je svoja znanja i iskustva implementirala u proizvod, ONNO Gate dezinfekciona vrata, efikasan uređaj za preventivno delovanje i blagovremeno prekidanje lanca zaraze.
Društveno odgovornim institucijama, kompanijama i pojedincima na raspolaganju je srpski pametan proizvod, ONNO Gate dezinfekciona vrata.